Bemutatkozás

Hangulatos, nyugodt légkörű várónk és csúcstechnológiájú gépeknek helyet adó rendelőnk kialakításakor fontos szempont volt számunkra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Magánrendelőnkben kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást.

A páciens korrekt és érthető tájékoztatása, az igényeire és a komfortérzetére való maximális odafigyelés ugyanolyan fontos, mint a magas szakmai színvonalú fogászati munka.

A fogászati kezeléseknél a fájdalomcsillapítás kiemelt fontosságú, amelyhez a legkorszerűbb módszereket használjuk. Rendelőnkben lehetőség van bódításos fogászatra is, így Önnek nem kell többet félnie a fogászati kezeléstől.

A bódításos módszer során bármilyen fogászati beavatkozást el lehet végezni. Ezen kívül újdonság a fogászati garancia, amelyet a fogászati laboratórium és a fogászati rendelő a beépített fogművekre vállal: ez a felhasznált anyagok kiváló minőségét is tanúsítja.

all4dent_fogaszat

 

 

Fogászati kezelések másképp…

Ma már a fájdalom- és stresszmentes fogászati kezelés mellett, a fogászati rendelő felszereltsége, kellemes környezet, otthonossága is fontos.

A fogorvos és a fogászati asszisztencia szakmai profizmusa mellett a kedvességet, a páciensek számára legjobb megoldások megkeresését és a fogorvosi kezelések menetének elmagyarázását is igénylik a betegek.

 

 

Amiben profik vagyunk!

 

Nem szeretnénk pácienseink drága idejét rabolni, ezért egy olyan fogászati magánrendelőt alakítottunk ki, ahol minden szolgáltatás egy helyen megkapható. A kezelés megtervezését helyben készített digitális panorámaröntgen segíti.

 

Minden páciensünk számára egyéni kezelési tervet készítünk.

Az ALL 4 DENT-nél kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást.

 

Az esztétikai fogászat keretein belül használt technikák magas színvonalú szakmai tudást, és precízséget igényelnek a fogorvos részéről. Így minden páciensüknek egyénre szabott, nem sablonos szolgáltatást nyújtunk.

A magas színvonal alapját képezi, hogy kiváló fogtechnikai megoldásokat nyújtunk pácienseinknek. A lehető legnagyobb pontossággal, kiváló minőségű anyagokból készülnek fogtechnikai termékeink. Fogtechnikai partnerünk: Dentmill

 

A magas minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra is, így fogpótlásaink a lehető legélethűbbek, ráadásul teljesen allergénmentesek.

 

German